Vállalkozásunkkal kezdetben egyéni formában, majd később cégszerűen léptünk piacra a faipari szektorban, ahol tevékenységünk 2012 óta folyamatosan bővül Ekkor már leginkább az előbb említett területen tevékenykedő vállalkozásokra koncentráltunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a komplex gépek tervezésbe és kivitelezésébe egyre szélesebb iparági körben pl. élelmiszeripar, nyomdaipar és fémipari területek a faipar mellett. Legfőbb célunk, hogy ne csak a faanyag feldolgozását segítsük gépesíteni, hanem szolgáltatásainkkal minden olyan gyártási-termelési technológiai folyamatot lefedjünk, melyek a famegmunkáláshoz és feldolgozáshoz köthetők. Megoldásokat kínálunk komplex szolgáltatás formájában, és arra törekszünk, hogy magas színvonalú szakmai hozzáértéssel, rugalmassággal, kedvező finanszírozási lehetőségekkel Vevőink igényeinek meg tudjunk felelni. A jól képzett és motivált értékesítő- és kivitelező személyzet Magyarország teljes területén áll az érdeklődők rendelkezésére. Gondolkodásunk és munkánk alapja a minőség-orientált vevőkapcsolat.

Fő profilunknak tekintjük a teljes gyártósorok, termelési rendszerek tervezésének kivitelezését, ezáltal minden olyan piaci szereplő műszaki elképzeléseinek és igényeinek kielégítését, akik egyértelmű gyártási és termelési céljaik megvalósítására keresnek partnert. Fontos hozzátenni, hogy nemcsak a magas minőségben gyártott gépek kereskedelmével és komplett gyártósorok konfigurációjának összeállításával foglalkozunk, de partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk a részletes tájékoztatástól és beüzemeléstől kezdve, a gépbeállításon keresztül, egészen az esetei és időszakos karbantartási munkák elvégzéséig. Célkitűzésünk, hogy ezen a piacon felmerülő igényeknek a legmagasabb színvonalon, gyorsan és megbízhatóan tudjunk eleget tenni.

A teljeskörű vevői igények kielégítésére berendezkedett vállalatunk rendkívül széles választékban és értékarányos árakon kínálja a legmodernebb technológiával gyártott berendezéseket, legyen szó akár egyetlen gépről, akár teljes technológiai sorról. A különböző faipari gépek és technológiák megtervezése, gépszükségletének összeállítása, a kapcsolódó szaktanácsadás és a szerviztevékenység ügyfeleink igényeinek alapos megismerése után, gazdasági és minőségi szempontjaik szem előtt tartásával történik. A mai modern elvárásoknak megfelelően hatékony és energiatakarékos termelő berendezések állnak rendelkezésre, melyek a termelési költségek minimalizálásához és ezáltal a környezet megóvásához is hozzájárulnak.

 

Az innováció a mindennapi életünk része, elkötelezettek vagyunk a korszerű, nemzetközi technológiák, gépek, berendezések iránt. Olyan magas színvonalú európai gyártók gépeit értékesítjük és tesszük elérhetővé a magyar piacon, akik hosszútávon bizonyítottak már a világpiacon és minden felmerülő feladatra kiváló minőségben gyártanak. Értékesített gépeink többsége német, osztrák vagy olasz nagyvállalatok gyártósorairól gördülnek le, így képviselve az állandó kiváló minőséget. Szem előtt tartva a világgazdaság aktuális szereplőit, a kínai gépgyártás felé is nyitottak vagyunk.