Faipari gépkereskedelem

Az egyszerű fűrésztől az élzárókon át a formatizáló gépekig, minden ami az ipari famegmunkáláshoz kell! Magas minőségben előállított kifejezetten faipari gépek forgalmazása és európai beszállítók gépeinek viszonteladása, eseti és időszakos szervízelése, üzemeltetése és szaktanácsadás. Beszerzési csatornáink: Németország, Ausztria, Olaszország és a Kína. 

 

 

Egészséges környezet kialakítása elszívó rendszerek segítségével

A környezet megóvása és az egészséges munkakörnyezet kialakítása és megtartás érdekében olyan komplett rendszereket alakítunk ki az adott ipari szegmensre tervezve, hogy az minden igényt kielégítsen. Elszívó ventillátorok és egyedi festőműhelyi légtechnikai szolgáltatás – nedves és száraz elszívó falak egyedi igény szerinti forgalmazása.

 

Biomassza tüzelőanyag előállítására alkalmas gépsorok
Olyan berendezések állítunk elő mely a tüzelőanyag előállításának teljes folyamatát képes elvégezni. Fa és egyéb fűrészüzemi anyag aprítóktól kezdve, brikettálók, transzport és csomagoló gépek előállításáig. A tüzelhető biomassza előállításának teljes folyamatára használható gyártósorok tervezése. A tüzelhető biomasszák jellemzően viszonylag alacsony nedvességtartalmúak és ennek megfelelően magas fűtőértékűek. A tüzelhető biomasszákkal szemben fontos követelmény, hogy ne roncsolják szét a kazánberendezést, illetve ne olvadjanak rá a fűtőfelületekre, valamint ne okoznak jelentős levegőszennyezést.

 

Anyagmozgató gépkereskedelem